Præsentation af 2. prototype

Opsummerende har vi jo kastet os ud i at lave en app, som skal fungere som et værktøj til brugere, der ønsker at forbedre deres evne til at starte samtaler i det offentlige rum eller til brugere, der ikke gør det på nuværende tidspunkt, men som ønsker det.

Appen har følgende funktioner og formål:

På baggrund af vores afholdte workshop har vi lyttet til deltagerne og fokuseret på vigtigheden af mulighed for at modificere notifikationerne i henhold til appen, i forhold til et element, hvor brugerne skal blive mindet om at starte samtaler med andre. Dette kommer til udtryk igennem muligheden for at styre hvornår på dagen, man ønsker at appen skal minde brugeren om dette. Ydermere sker dette igennem muligheden for at fra – eller tilvælge GPS-funktionen samt at justere hvordan notifikationen skal fremtræde på mobiltelefonen.

Notifikation #1  Notifikation #2

Hovedskærmens funktion er at vise den nuværende status/succesrate for brugeren i henhold til at motivere ham/hende. Denne side indeholder desuden en indstillingsknap og ikke mindst en lille menu, hvor man kan gå to veje – “Start en samtale” og “Akivér en samtale”.

app1  Start en samtale  Arkivér din samtale

I “Start en samtale” optræder elementerne “vidste du…” og “samtaleemner” som er en måde at give brugeren tips og tricks til at blive bedre til at samtale med folk i det offentlige rum. Vi vil begrænse antallet af mulige forekomster af disse elementer ned til omkring 3, da én forekomst af hver ikke nødvendigvis vil hjælpe brugeren i akten. I “Akivér samtale” kan brugeren vurdere hvorvidt samtalen er gået godt eller dårligt samt indskrive navnet på den person, man havde samtalen med såvidt man kan huske dette. Vi har med vilje ikke implementeret mere på denne side, da vi ud fra workshoppen kunne forstå, at et udfyldningsskema ville blive for uoverskueligt og irriterende.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s