Tredje kritik – gaaaaaaaaab sagde kritikeren

Kritikpunkter
Onsdag den 8. april fik vi kritik af vores anden prototype, vores visuelle prototype af vores app-idé. Den generelle kritik gik på, at vores prototype simpelthen var for kedelig. Der manglede noget ‘ekstra’ eller noget mere unikt ved den. Selvom vi ikke har set apps af den type før, mente de, at den virkede som noget, man kendte i forvejen. Der var dog desuden tvivl, om vores design var tænkt som en utility app eller et kritisk design, som en kommentar på den danske, kolde skulder. Vores vision er dog at lave den som noget brugbart, altså en utility app.

Som forslag til hvordan vi kunne give appen dét ekstra, var det generelt omkring at få app’en til at bruge rummet mere – altså for eksempel gennem forskellige sensorer. Vi havde i forvejen planlagt at bruge mobilens GPS, men videre forslag var lys-sensor og mikrofon, samt noget så ekstremt som at skulle tage et billede af hvor man var, og app’en så skulle bestemme, hvem man skulle tale med.

Vores plan
Vi har i sinde at prøve at gøre app’en sjovere og mere legende, men har dog meget fokus på, at den ikke bliver til børn. Den skal være funktionel og nem at bruge. På det mere tekniske plan vil vi forsøge at gøre valget af emner og “Vidste du’er” mere afhængige af forskellige faktorer, såsom ens placering, tid, vejr, støj, osv..

Vi vil udforske forskellige måder at udarbejde det grafiske lag, således det ikke er så kedeligt at se på, men endnu vigtigere vil vi afprøve alternative måder at få brugeren ud til samtalerne på – såsom at formulere tips og tricks som benspænd i stedet, og gøre designet til et socialt eksperiment.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s